BEAUTY

Gentle Cleansing Creme | Soothing Toning Lotion | Vespera Bionic Serum | Hydrating Eye Complex | Sheer Refining Fluid SPF 35 | Evening Restorative Complex

Langsomt bevæger jeg mere og mere ind i hudplejens verden og finder ud af hvad der virker og hvad der gør det modsatte. Jeg er de seneste par år faldet lidt af på min hudrutine og har blot brugt rens og ansigts- og øjencreme. Det har vel også virket okay og min hud har da været fugtet, men slet ikke nede i dybden, som den burde. Men denne vinter gjorde alligevel noget ved min hud som jeg ikke havde prøvet før. Hele min T-zone (pande, næse og hage) var lige så tør som en ørken men samtidig også fedtet under overfladen. Det resulterede i at min nye foundation fra Delilah satte sig rundt i klumper og kunne slet ikke blendes ind - jeg lignede løgn så snart jeg tog makeup på! Jeg ville ikke spilde min foundation til 300 kr på min dumme hud så måtte hurtigt finde på en løsning. Jeg valgte at prøve produkterne fra Exuviance, da det er dem jeg har arbejdet med hos Selenas skincare og på skolen. Jeg har også set Exuviance i brug ved en masse ansigtsbehandlinger (pyh, kan det snart i søvne, haha!) og kunne se det virkede på kunderne. Ugen efter fik jeg så selv lov til at ligge ansigt til en behandling og min hud havde aldrig føltes bedre, hold nu k*** det virker! Derefter købte jeg proukterne til min daglige hudrutine, som er de produkter på billederne. Da min hudtype ikke er speciel uren og jeg ingen hudsygdomme har, bruger jeg produkterne til alle hudtyper. Har man en uren eller fedtet hudtype kan det være en god idé med produkterne som er lidt mere drøj i brug.

Exuviance - hvad kan det?Det er det eneste hudpleje produkt med en AHA og en PHA som går ned og arbejder på det 3 hudlag stratum basale - hvor cellernes dannes. PHA er en ny generation af frugtsyre som også kan bruges på en følsom hud, som ikke har kunne tåle frugtsyre før. Frugtsyre er en kemisk peeling som går ned i vores hud og øger cellefornyelsen, så der kommer mere balance i vores celler. Det er vores celler der bestemmer hvordan vores hud reagere på overfladen, derfor er det basale for en god hud, at der kommer ro der hvor cellerne dannes.

Min hudrutine med Exuviance Jeg vil helt sikkert anbefale at man får en ansigtsbehandling inden man går igang med Exuviance, da det giver det bedste grundlag for at produkterne kan arbejde med sin fulde virkning. Derudover får du også den bedst mulige vejledning omkring din hud og produkterne.

 Jeg starter altid med det grundlæggende, at rense mit ansigt. Det gør jeg i gentle cleansing creme, hvor jeg først skyller mit ansigt og derefter fordeler en lille mængde creme, massere den ind og skyller mit ansigt igen. Når jeg har renset mit ansigt fordeler jeg soothing toning lotion på en vatrondel i mit ansigt. En skintonic er med til at fjerne kalksløret fra det vand man lige har renset sit ansigt i og det forbereder huden til at være bedre modtagelig overfor de efterfølgende produkter. Derefter bruger jeg vespera bionic serum i hele mit ansigt som tilfører en masse fugt og som behandler en stresset hud. Den er især god til min pande og min næse som har det med at tørre ud og skalle. Det sidste trin er creme. Først anvender jeg hydrationg eye complex, som er øjencremen, den dupper jeg forsigtigt på rundt om øjnene. Den er både nærende og blødgørende også indeholder den antioxydanter som modvirker ældningstegnene - så ingen rynker under øjnene til mig! Som afslutning plejer jeg med en dag og nat creme. Om morgenen bruger jeg sheer refining fluid som genfugter min hud og forbedre strukturen. Nat cremen anvender jeg om aftenen inden jeg skal i seng og der har jeg inden været igennem samme prodecure med rens, tonic osv. Her bruger jeg bare evening restorative complex istedet for dagcremen. Den er meget fugtgivende og indeholder vitaminer og plantestoffer som ligesom min serum er god til en stresset hud.

Må i alle have en skøn tirsdag, K

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Instagram@katjalyngs