EVERYDAY

Nu hvor mit sidste indlæg handlede om 2016, handler dette om 2017. Det er mine drømme om hvad der skal ske, kald det et nytårsfortsæt eller intentioner - Anyway, jeg har her listet 10 ting som skal ske i det nye år - og jeg kan ikke vente med at få taget hul på 2017!

#1 Jeg skal have købt mig et kamera - jeg er så træt af at tage billeder med min iphone 5.. Ja jeg er typen der ikke rigtig følger med når der kommer nye telefoner på markedet.. Så jeg har besluttet mig for at købe et godt kamera istedet! Gode forslag modtages med kyshånd!#2 Jeg starter på kosmetikeruddannelsen og jeg glæder mig helt sindssygt meget til at komme igang, så nu må det gerne blive januar!#3 Min søster kommer hjem fra USA og jeg glæder mig så meget til at vi skal over og hente hende i lufthavnen!#4 Jeg skal igang med at blogge en masse om skønhed, når jeg begynder at få mere kendskab til det via studiet.# 5 Rigtig kliche agtigt - så skal jeg i mit livs form! Jeg har nemlig været så smart at jeg kom igang med at træne igen i slutningen af november og i løbet af december, så der er ingen undskyldning for ikke at give den maks gas når vi rammer 1 januar! (det bliver nok 2 januar, hehe..)6# Rejse og se en masse!#7 Tage bloggen til nye højder! Den er stadig kun knap 3 måneder gammel, så jeg er først kun lige begyndt - og tak til alle jer som har taget så godt imod den, det betyder rigtig meget!#8 Huske at stoppe op og nyde tilværelsen i nuet en gang imellem, istedet for at skynde sig fremad hele tiden - bruge en masse tid sammen med min famile, kæreste og veninder/venner#9 Finde min drømme læreplads#10 Gøre det bedre end det sidste år - jeg skal huske at være glad, ikke hænge mig i fortiden, drikke mig fuld i rødvin med mine veninder, rejse verden rundt med min kæreste, se min familie noget oftere, købe den dyre taske som jeg drømmer om hver nat også selvom det er mange penge, og ikke mindst gøre ting for mig selv og huske at det er okay at være selvisk nogen gange.

[/et_pb_text][et_pb_divider admin_label="Skillelinje" color=#7c7c7c" show_divider="on" divider_weight="2px" hide_on_mobile="off" disabled="off" height="2" divider_style="ridge" divider_position="bottom"] [/et_pb_divider][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color=#ffffff" border_style="solid"]

Pist! Husk at i kan følge mig på min instagram @katjalyngs og min facebookside Katja Lyngs hvor i kan følge med i min hverdag og bloggen. Tilføj mig også på snapchat (katjalyngs) for at komme helt tæt!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Instagram@katjalyngs