BEAUTY, GET THE LOOK, HEALTH

#1 Vila Ι #2 NLY ONE Ι #3 Adidas By Stella McCartney Ι #4 Adidas By Stella McCartney Ι #5 Time Frame foundation fra Delilah Ι #6 Serum fra Cooking Ι #7 By Malene Birger Ι #8 Richmond & Finch Ι #9 By Malene Birger 

Heeeeej piger - nu siger kalenderen allerede første februar & jeg kan slet ikke følge med! Vi lære så meget på skolen (vi har også kun 20 uger til det) og jeg er afsted fra tidlig morgen til aften, så dagene går bare super stærkt. Idag er min første dag i praktik hos Selena og jeg glæder mig helt vildt. Jeg er også ret spændt for jeg har jo kun været i skole i to en halv uge så min praktiske kunnen er jo ikke noget at råbe hurra for - men jeg er frisk på det hele og jeg er sikker på at det bliver en rigtig god dag!

Denne måneds ønsker er mange og det skyldes selvfølgelig nogen årsager. For det første synes jeg at jeg mangler lidt overdele til når jeg fx skal ud med mine veninder - jeg er nået dertil hvor jeg føler jeg har haft det hele på 20 gange, haha.. Så jeg har fundet to rigtig fine bluser som sagtens kunne være det jeg går og mangler, især nummer 2 er ret fin til både en nederdel og bukser. Så har jeg også fundet et par fine trænings tights og en fin top fra Adidas by Stella McCartney - synes især de her tights er lidt anderledes og fine med logo og skrift nede på anklen. Som jeg skrev i et tidligere indlæg giver nyt fitnesstøj lige det sidste skud motivation og så trænger min fitness garderobe altså også til en udskiftning.. Jeg er desværre også løbet tør for foundation så den skal også fornyes og jeg har nu endelig fundet en foundation som virkelig virker! Jeg har haft prøvet Time Frame fra Delilah i farven buttermilk og den blender helt perfekt ind i min hud og efterlader den fin og ensartet. I den forbindelse fik jeg også en prøve med hjem på en serum med E-vitamin fra Ecooking, da jeg egentligt aldrig har brugt en serum. Jeg brugte den under min natcreme og under min dagcreme og den gav virkelig et godt grundlag for en flot og ensartet makeup - den fik virkelig min foundation til at ligge pænt på huden og gjorde min hud så blød! Den kan helt sikkert anbefales og jeg forstår slet ikke hvordan jeg har kunne leve uden. Sidst men ikke mindst er jeg på udkig efter et cover til mine nye Iphone 7! Ja i læste rigtigt - jeg er nu endelig kommet videre fra min kære Iphone 5 og nøj en lækker telefon altså! (tak mor & far, hehe!) Jeg er bare tvivl om jeg skal vælge det sikre valg som et fra By Malene Birger eller det fra Richmond & Finch i marmor.. Men de er ihvertfald alle tre så flotte, må lige tænke lidt over det!

Vi læses ved - Katja ♥

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Instagram@katjalyngs