BEAUTY

Hey girls (and boys) - jeg har de sidste 2 uger testet det naturlige tandblegemiddel KÅLD. Jeg skrev et indlæg tidligere omkring produktet, så bare for at gøre det kort: Det er et vegansk, organisk og naturligt tandblegemiddel - det inderholder nemlig 100% ren kokosnøddeskal som er blevet forkullet. Det fjerner nænsomt skidt og snavs fra dine tænder og skader altså ikke dine tænder som andre tandblegemidler kan gøre.

Jeg har nu brugt det de sidste 2 uger, hver aften i 7 dage og 3 gange i løbet af denne uge for at opnå det bedste resultat. Min oplevelse med KÅLD har været rigtig god, det er nemt, ligetil og tager kun 4 minutter ekstra på badeværelset om aftenen! Jeg kunne også hurtigt se et fint resultat som i kan se på billedet ovenfor og det gør kun hele oplevelsen bedre af at det er et naturligt tandblegemiddel som ikke gør nogen skade. Kan helt sikkert anbefale KÅLD til andre!

Sådan virker det: Gør tandbørsten våd (vil helt klart anbefale at bruge den medfølgende bambus tandbørste, da pulveret jo er sort og ellers vil farve din tandbørste). Dyb herefter tandbørsten i bøtten og fordel produktet rundt i hele munden. Børst 1-2 min, lad det efterfølgende sidde i 1-2 min inden du skyller. Børst nu dine tænder med din almindelige tandbørste og tandpasta og voila! Dejligt rene og hvide bisser! For at få det bedste resultat anbefaler KÅLD at du bruger det hver aften i 7 dage og herefter 3-4 gange i ugen for at opretholde effekten. I kan se hvordan det fungere i videoen nederst i indlægget.

I kan stadig nå at få 10 % på alle KÅLDs produkter hvis i bruger koden Katja10 lige her!

Sponsoreret indlæg

[video width="720" height="720" m4v="http://katjalyngs.dk/wp-content/uploads/2017/06/IMG_2343.m4v" autoplay="true" preload="auto"][/video]

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Instagram@katjalyngs