Contains affiliate links BEAUTY

Indeholder reklame links / Hey girls - efter jeg er startet som kosmetikerelev får jeg mere & mere viden om skønhed (alt andet ville nok også være mærkeligt..) og hvad der ihvertfald er essentielt for mit ansigt og min krop, både indvendigt og udvendigt. Så her har i mine ti skønhedstips! God lørdag - K

1. Rens, rens, rens - det bedste grundlag for at ens cremer kan trænge ordentligt ind og at hele min makeup ligger pænest er altså at få renset huden godt af, både morgen og aften. Om natten sveder vi og huden vil derfor få et "fedtlag" som bør fjernes så ens cremer kan trænge bedst muligt ind, derfor skal vi rense om morgenen. Om aftenen er det ligeså vigtigt da vi i løbet af dagen har været i kontakt med ting som har sat sig i huden (røg, bil,- og mad os osv.) plus at mange af os jo bruger makeup som skal fjernes for at huden kan få lov til at arbejde i løbet af natten.

2. Serum - er det eneste i min hudpleje rutine der kan gøre at min foundation ligger pænt, hvis jeg ikke bruger denne, klumper den helt sammen, gerne i panden, på næsen og på hagen (t-zonen) hvor jeg er mest tør/fedtet. En serum tilfører huden en masse fugt og arbejder helt indtil man fjerner den igen.

3. Kokosolie - især til håret er denne guld værd, men man skal også passe på fordi den er meget drøj i brug (som i virkelig meget!!) Kokosolie har en meget nærende og plejende effekt som gør håret super blødt. Jeg fik også et tip af min veninde som havde brugt den på ferie som beskyttelse for klor,- og saltvand, som man virkelig ellers døjer med at få ud af håret igen. Jeg bruger den som hårkur og har den i i løbet af natten, jeg har tidligere haft skrevet et indlæg til hvordan jeg bruger den som i kan læse her

4. Dag,- og natcreme - Jeg går simplethen ikke ud for en dør uden dagcreme, den er nærmest den vigtigste del i min hudpleje rutine, ligesom at min natcreme også er det sidste jeg putter i mit ansigt inden jeg går i seng. Begge cremer har hver deres egenskab og bruger man dem sammen kan man ikke få en bedre pleje til ansigtet. Dagcremen beskytter og fugter din hud igennem dagen, hvor natcremen går mere i dybden og grunden til det er at huden restituere om natten og det er derfor er her vi har brug for de lidt mere aktive ingredienser.

5. Solcreme - jeg kan ikke sige det nok, men husk nu din solcreme for det kan ses, måske ikke lige nu men det kommer det til om nogen år. Ikke nok med at det beskytter din hud mod de farlige uv-stråler som kan give hudsygdomme, så beskytter det altså også elasticiteten i huden, som jo er det der holder huden stram.

6. Dine fødder - du går rundt på dem hver evig eneste dag og de skal gerne kunne holde hele livet, derfor er det vigtigt at du også får givet dem lidt pleje engang imellem selvom det sjældent er denne kropsdel vi husker. Jeg gør det fx en søndag aften hvor jeg får fodbad, med peeling og til sidst slutter af med en god fodcreme, derudover hvis man har en masse hård hud kan man bruge heel&albow repair fra Exuviance til at massere ind på området, den går ligeså stille ind og nedbryder den hårde hud.

7. Peeling - Både på kroppen og i ansigtet! Hver gang man peeler og fjerner det døde hudlag vil man sætte gang i dannelsen af celler, hvilket vil sige at du hele tiden får "ny hud" og undgår at det sætter sig i porerne.

8. Neglebåndsolie - især for en som mig med rigtig meget neglebånd er denne guld værd! Den gør virkelig at mine fingre og negle ser så velplejet ud hele tiden. Derudover, hvis man er en flittig bruger af shellac, plejer den også ens shellac og gør at den holdere længere og hvem vil ikke gerne have det?

9. Søvn - det er så vigtigt at vi får nok søvn, gerne de her 7-8 timer. Det kan især ses på vores hud i ansigtet og gerne rundt om øjnene hvis vi ikke får nok. Det er også her at kroppen restituere og hvor cellerne genopbygges, så det er derfor rigtigt vigtigt at give kroppen tid til det.

10. Smil - selvom det lyder så kliché-agtigt så ændre et smil hele ens ansigt og fremtoning. Man bliver helt automatisk smukkere når man smiler & samtidig også gladere, så det er faktisk slet ikke en mulighed at lade være plus det er gratis!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Instagram@katjalyngs