GET THE LOOK, TRAVEL

På en kedelig og grå onsdag som idag kan man ikke andet end at drømme sig tilbage til sin sidste ferie. Vi har jo for lidt over en uge siden tilbragt 9 dage i skønne Malaga. Vi har været afsted med et dejligt vennepar hvor vi boede i det område der kaldes Miraflores mellem Fuengirola og Marbella. Ferien har været en god blanding af afslapning og udflugter og jeg har fundet frem til en lille guide til de steder jeg vil anbefale at besøge. Her er min top 4 det skal du se/smage på Costa del sol

1) Mijas Pueblo - den hvide by - et godt stykke oppe i bjergene omkring 30 km fra Malaga, udfolder denne smukke hvide by sig. Hver gade man går af, brydes de smukke hvide bygninger med de fine blå og røde potteplanter med alverdens blomster i, det er simpelthen den smukkeste by jeg nogensinde har været i. Går man rundt i byen støder man også på de søde æseltaxier, de flotte kirker, tyrefægteratreanen og ikke mindst den fantastiske udsigt udover costa del sol.

2) Gibraltar - Marokko, aber og smuk natur - Det tager lidt over en time i bil, at køre til Gibraltar fra Malaga og det er helt sikkert køreturen værd! Gibraltar er et britisk men delvist selvstyre (husk derfor pas) som huser både historie, fantastisk natur og gode procenter på shopping. Hvis man besøger Gibraltar SKAL man tage ruten op af de smalle veje, op på bjerget hvor man støder på både aber, historiske bygninger, smuk natur og udsigten til Afrika (Marokko) som blot ligger 14 km væk. Her kan man både komme til via minibusser eller de berømte cablecars. Det er så smukt og det er næsten helt uvirkelig at Afrika er så tæt på.

Gadenavnene på britisk, de røde busser og telefonbokse samt de klassiske britiske polituniformer gør at man på nogen tidspunkter glemmer at man faktisk kun er en spytklat fra Spanien. Gibraltar må man ikke undvære at tage til.

3) Sea grill Puente Romano - Mad og meget mere - Helt fantastisk lækker mad og bare en oplevelse i sig selv. Restauranten er en del af et spa resort som ligger i udkanten af Marbella, det ligger ned til vandet og har en helt utrolig atmosfære og et dejlig stort menukort. Vi bestilte både forret og hovedret og det var så smart med forretterne at de var til at dele, så vi fik alle smagt lidt forskelligt. Til hovedret fik vi faktisk alle (nok verdens møreste) mørbrad hvor der fulgte hele tre forskellige slags saucer med, virkelig perfekt når man har svært ved at vælge..

4) Puerto banús - Malaga's svar på Monaco - ikke langt fra Marbella ligger havnebyen som med sine hvide bygninger, palmer, dyre biler og både samt den ene Gucci forretning efter den anden, godt kunne minde lidt om Frankrigs Monaco. Det er helt klart en oplevelse at tage hertil for stemningen er helt speciel og man kan nærmest ikke tro at både findes SÅ store. Udover virkelig lækre butikker og biler, så har byen også en masse fine restauranter heriblandt en gammel familieejet indisk restaurant som vi altid besøger - Khans. De laver simpelthen det lækreste indiske mad og servicen er bare i top. De skuffer aldrig og er helt klart et besøg værd.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Instagram@katjalyngs