EVERYDAY

1) I slutningen af januar 2016 startede jeg på mit andet semester på finansøkonomen og var stadig helt sikker på at jeg skulle fuldføre uddannelsen og bagefter i lærer i en bank. Jeg var motiveret og mere end klar til at finde en elevplads. 2) I starten af marts stod jeg gudmor til min bedste venindes dejlige søn Markus som kom til verdenen i starten af november sidste år. Før lille Markus kom til var jeg ikke særlig begejstret for børn. Jeg er lidt den type der ikke ved hvad man skal sige til børn, for jeg kan simpelthen ikke "komme ned på deres niveau" lige meget hvor meget jeg prøver.. Men det har Markus godt nok ændret på - jeg er helt vildt med ham og jeg elsker at følge ham igennem livet. 3) I starten af Maj løb jeg mit andet halvmarathon og som jeg har fortalt i et andet indlæg gik det ikke helt som planlagt - jeg gennemførte i en tid på 2.27 grundet hedeslag/dehydrering, men jeg har tænkt mig at tage revanche i 2017!

 4) I starten af Juni deltog jeg i et bryllup for første gang, der blev mine svigerforældre nemlig gift efter 29 års forlovelse og det var en virkelig smuk dag! Det var en weekend fyldt med kærlighed, glæde og fest! Vielsen blev nemlig afholdt i Taulov kirke men festen var i Bøsøre som ligger på østfyn, hvor vi skulle overnatte weekenden over. Alt var bare perfekt planlagt og det hele spillede, et smukt sommer bryllup! 5) I slutningen af Juni blev min lillesøster student - det var en rigtig god dag og hun blev fejret med maner, men det var samtidig også lidt med sommerfugle i maven for så var der kun godt en måned til at hun skulle afsted på sin store rejse. For i slutningen af Juli sendte vi nemlig hende afsted mod USA hvor hun skal være indtil Juli 2017, det var en hård dag men vi var virkelig også glade på hendes vegne!

6) I september oplevede jeg at være i totalt fortvivlelse. Jeg indså at jeg var endt på den helt forkerte uddannelse og var i syv sind over hvad jeg egentligt så skulle.. Det var nok en af de værste måneder i mit liv, som i jo nok ved fra da jeg skrev det her indlæg om det. Men det var også en måned hvor jeg lærte at lytte til mig selv og huske på mig selv og jeg er så glad for jeg stoppede op og kiggede på selv udefra. 7) I starten af oktober fandt jeg ud af at det var kosmetikervejen jeg skulle gå og jeg var igen flyvende. Oktober var også måneden hvor jeg startede min blog op og jeg har ikke fortrudt det på nogen måde! Jeg elsker at skrive mine tanker og meninger ned og dele dem med jer - og tusind tak fordi i har taget så godt imod min blog!

8) Desværre var starten af november ikke særlig god.. Vi begravede nemlig min kære farfar som desværre mistede livet til kræften i slutningen af oktober. Vi var alle kommet frem til at det var det bedste for ham så han ikke skulle have flere smerter, så begravelsen var en rigtig smuk dag hvor vi græd, grinte, smilte og mindedes hans dejlige væsen, han vil for altid være savnet.. 9) I midten af november var jeg for første gang i London, hvilket var en fantastisk oplevelse, vi så alle de gængse attraktioner, spiste på skønne restauranter, gik dejlige lange ture i hyde park og ikke mindst shoppede! Det er en skøn skøn by og vi vender helt sikkert tilbage snart!

Nu er der ikke længe før vi når ind i det nye år og jeg glæder mig til at se hvad det bringer - hold øje med næste indlæg hvor jeg lister 10 ting som skal ske i 2017.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Instagram@katjalyngs