EVERYDAY, TRAVEL

Selvom jeg elsker den årstid vi går i møde lige nu, kan jeg altså godt komme til at savne sommeren på sådan en grå og kedelig dag som i dag. Vi var faktisk ikke engang i udlandet her i sommers, så det er ikke fordi vi har oplevet den helt vilde sommervarme men der var da et par fantastiske dage her hjemme i Danmark og dem har vi nydt i fulde drag! (kan stadig lige skimte en tanline fra mit ur, jo jo Danmark kan godt!) Men vi har til gengæld haft en virkelig dejlig sommer, især fordi jeg fik taget fri til det i år, så vi havde hele tre uger sammen. Vi har været lidt omkring i Danmark, lige fra København til Blåvand, hvor vi enten har været i sommerhus, på camping eller besøgt familie og venner, vildt hyggeligt. Jeg må sige at Danmark er verdens dejligste sted når sommeren viser sig fra sin bedste side (hvilket desværre ikke sker alt for ofte...) og man burde virkelig tage ud og se vores dejlige land fra andre sider end man plejer noget oftere. Men selvom det var en dejlig sommer herhjemme vil vi gerne ud og rejse næste sommer - vi har længe gået og snakket om en mad/vin tur til det nordlige Italien. Men der er stadig ca. 9 måneder til sommeren 2017, så vi skal nå at få 100 andre gode ideer!

Der er især en person jeg savner rigtig meget fra i sommers og det er min lillesøster. Hun rejste den 25 juli til USA, hvor hun er som au pair og hun kommer først hjem i august 2017 og der er virkelig lang tid til. Men heldigvis er hun havnet ved den bedste familie man kunne tænke sig og jeg ved hun kommer hjem og har rygsækken fyldt af gode oplevelser og minder. Men nogle gange kunne jeg virkelig godt bruge et kram fra den lille (læs: HØJE) skid!

Jeg glæder mig helt sikkert til næste sommer hvor vi skal ud og rejse og opleve en masse og hvor jeg skal se min lillesøster igen!

Vi læses ved – Katja

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Instagram@katjalyngs