EVERYDAY, GET THE LOOK

Grapefruit tee / Na-kd | Cherry tee / Na-kd | Fries tee / Na-kd  | Rose neck / Na-kd | Teaser / Na-kd  | Flower tee / Na-kd |

Min sommergarderobe mangler virkelig en masse basic tee's til at peppe mine nederdele og jeans op. Jeg er blevet helt vild med brodering og tryk på brystet (eller bryster, haha). Især det fine blomster tryk er så flot og feminint! Hvis man er til det mere vovede så er dem med grapefrugter og kirsebær virkelig også fede - især under en læderjakke til et par ripped jeans. Alle tee's jeg har fundet her er fra NA-KD, som har så meget lækkert tøj, især deres eget brand. De koster omkring 200 kr. pr. stk, hvilket er en meget overkommelig pris. Nu skal jeg bare have besluttet hvilke jeg skal have hjem. Det bliver helt sikkert en af dem med blomster og der ryger nok også et par frugter med i kurven, så fine altså!

Igen igen igen får bloggen knap så meget opmærksomhed som den burde. Jeg elsker min blog og sætter stor pris på alle jer der følger med - hvilket også gør det endnu sværere når jeg må priotere andre ting over den. Men min hverdag består simpelthen af et stramt program med skole, arbejde, sociale aktiviteter og en masse transport - der sker hele tiden noget! Igår var jeg blandt andet i København for at deltage som publikum i optagelserne til et program som bliver vist til efteråret - rigtig spændende, det kan i godt glæde jer til! Forstå mig ret, så elsker jeg at have en masse at se til, men jeg glæder mig nu rigtig meget til at få lidt mere tid når jeg starter i som elev og har knap så langt på arbejde.

Skøn torsdag alle sammen Husk imorgen er det fredag! Vi læses ved - K

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Instagram@katjalyngs